Ваш список
"Список порівняння" порожній

(044) 592 78 50

  • Увійти | Зареєструватись

Умови користування сайтом та політика конфіденційності

Персональні дані

Відповідно до Закону України "Про захист персональних даних", даю згоду на обробку моїх персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання/отримання та здійснення розрахунків за придбані товари/послуги, в тому числі, шляхом кредитування. Не заперечую перевірки інформації у відповідних бюро кредитних історій з метою з’ясування відомостей, які стосуються виконання взятих мною зобов’язань по договорам (в т.ч. кредитним), у випадку наявності таких, тим самим розуміючи, що об’єм інформації, яка буде перевірятися, може включати в себе інформацію, що стосується банківської таємниці й буде повною та достатньою для розуміння мого соціального, майнового стану, платоспроможності й несення можливої подальшої майнової відповідальності, у випадку її необхідності. Я також погоджуюсь з тим, що власник має право надавати доступ та передавати мої персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не маючи при цьому на меті їхню обробку, в тому числі, має право на перевірку зазначеної в даній заявці інформації, а також не заперечую можливості передачіданої інформації третім особам, під якими розумію: фінансові установи, колекторські компанії, операторів мобільного та поштового зв’язку, інших фізичних та/або юридичних осіб.

Ми цінуємо Ваше право на особисте життя та нерозголошення Вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності - правило, яким користуються всі співробітники нашого сервісу, та регламентує збір і використання особистої інформації, яка може бути запрошена/отримана при відвідуванні нашого веб-сайту http://musician.ua при використанні сервісу, при замовленні, листуванні або телефонній розмові. Якщо у Вас виникнуть питання або проблеми у зв’язку з конфіденційністю, надсилайте, будь ласка, свої питання або зауваження на електронну адресу: call@musician.ua.

Яку інформацію ми збираємо

На нашому сайті, в разі, коли Ви робите замовлення, берете учать в акції, дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами, ми збираємо як особисту інформацію, так і загальні дані.

Особиста інформація стосується окремого споживача - приміром, ім'я, адреса, номер телефону, e-mail, тощо. Такі дані ми отримуємо лише від осіб, які надають її свідомо та з власного бажання. Наприклад, зареєструвавшись на нашому сайті, або вказуючи ім'я та адресу із запитом на отримання подальшої інформації від нас. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту та отримання доступу до його змісту.

Для того щоб зробити замовлення товарів/послуг, брати участь у акціях, дослідженнях або іншим чином взаємодіяти з нами, Ви повинні уважно ознайомитися з Вашими правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в ст. 8 З.У. «Про захист персональних даних» , уважно ознайомитися з даною Політикою конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.

Якщо Ви не погоджуєтеся з будь-якою з умов даної Політики конфіденційності та вищезазначеного Положення про захист персональних даних, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.

Згоду на використання Вашої особистої інформації Ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо надіслати повідомлення електронною поштою, з поміткою в темі листа «Персональні дані», за адресою: call@musician.ua.

Навіщо ми обробляємо персональні дані

Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.
Ми можемо обробляти Ваші персональні дані для наступних цілей. При цьому одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей.

Отримання замовлення. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання замовлення, яке Ви зробили, для обробки Ваших запитів, або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети – задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання та розслідування випадків шахрайства та інших зловживань.

Спілкування з Вами. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв'язку з Вами, наприклад повідомити Вас про зміну наших послуг або надіслати Вам важливі повідомлення та інші подібні повідомлення, що стосуються замовлення, що було Вами зроблено та зв'язатися з Вами в цілях, пов’язаних з обслуговуванням споживача/клієнта. Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних та на підставі чинного законодавства України. Володільцем персональних даних є ФО-П “Устинов Є.Є.” що знаходиться за адресою : м. Київ, вул. Дегтярівська, 6, кв. 136 Ми маємо право зберігати Персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці конфіденційності або у строки, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Вами цих даних.

Як ми збираємо інформацію

Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від Вас, та з Вашого відома й згоди. Так, коли Ви реєструєтеся на сайті, ми отримуємо надану Вами інформацію. Коли Ви реєструєтеся в промо-акції, ми збираємо інформацію, необхідну для Вашої участі, аби виконати наші зобов'язання перед Вами. Коли Ви здійснюєте замовлення товару, ми збираємо вказану Вами інформацію, щоб мати змогу оформити замовлення та доставити його Вам. Коли Ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану Вами адресу електронної пошти, щоб мати змогу відповісти.

Також ми постійно збираємо загальну інформацію, коли Ви заходите на наш веб-сайт. Процес збору таких даних відбувається з допомогою технологій cookies, як пояснюється нижче.

Робота Cookies

Як і багато інших компаній, ми використовуємо технологію cookies на нашому сайті та поза його межами. Cookies - це уривки інформації, які веб-сайт передає на жорсткий диск споживача для зберігання інформації, пов’язаної з веб-сайтами, які відвідував користувач (споживач). Ця технологія розширює Ваші можливості використання інтернету, зберігаючи Ваші пріоритети під час перегляду певного сайту чи інтернет ресурсу. Технологія cookies не містить особистої інформації і не може жодним чином налаштовувати Вашу систему або зчитувати інформацію з Вашого жорсткого диска.

Під час перегляду нашого веб-сайту ми можемо розмістити cookies на Вашому комп'ютері. Такі тимчасові cookies використовують для підрахунку кількості візитів на наш сайт. Вони видаляються, коли Ви виходите з браузера. Постійні cookies можуть зберігатися на Вашому комп'ютері Вашим браузером. Під час реєстрації цей тип cookies повідомляє: вперше Ви до нас завітали чи заходили на наш сайт раніше. Cookie не містять Персональних даних і можуть бути заблоковані Вами у будь-який момент. Сookies не отримують особистої інформації про Вас та не надають нам Вашої контактної інформації, а також не отримують жодної інформації з Вашого комп'ютера. Ми використовуємо cookies для визначення характеристик сайту та пропозицій, які Вам найбільше подобаються з метою надання Вам більшої кількості інформації, в якій Ви зацікавлені. Крім того, файли cookie використовуються, щоб зробити веб-сайт http://musician.ua  безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ відвідувачами або пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

Ярлик "help" на панелі більшості браузерів проінформує Вас як заборонити браузеру приймати нові cookies, як отримувати повідомлення від браузера, що Ви отримали нові cookies, або як відключити cookies. Пам'ятайте, що cookies дозволяють Вам повною мірою користуватися всіма можливостями веб-сайту http://musician.ua і ми рекомендуємо Вам залишати їх ввімкненими.Крім того, веб-сайт http://musician.ua може містити посилання на сайти, які не управляються ФО-П “Устинов Є.Є.”  Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей.

Технічне оснащення сторінок сайту http://musician.ua може включати в себе модулі:

  • Соціальної мережі Facebook (facebook.com), управління якої відбувається зі штаб-квартири компанії Facebook Inc , Facebook Corporate Office, який знаходиться за адресою: Headquarters 1601 S. California Ave . Palo Alto , CA 94304 , USA, телефон: +1 (650 ) 543-4800
  • Інформаційної мережі Twitter (twitter.com), управління якою здійснюється з офісу компанії Twitter , Inc., який знаходиться за адресою: 1355 Market St, Suite 900 San Francisco, CA 94103, USA, телефон: +1 ( 415 ) 222-9958;
  • Соціального форуму Youtube (youtube.com) , управління яким здійснюється з офісу компанії YouTube, LLC, який знаходиться за адресою: 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA, телефон: +1 (650 ) 253-0000
  • Соціальної мережі "ВКонтакте" (vk.com), управління якою здійснюється з офісу ТОВ "В Контакті", який знаходиться за адресою: вул. Тверська , буд. 8, літ. Б, м. Санкт -Петербург, 191015, Росія.
  • Соціальної мережі Google+ (http://www.google.com/intl/ru/+/learnmore/better/), управління якою здійснюється з офісу компанії 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, телефон: +1 ( 650 ) 253-0000.

Ці модулі можуть бути кнопками синхронізації аккаунту на веб-сайті http://musician.ua Like, ретвітнути або відповідно "Мені подобається". Якщо відвідувач відкривав одну з веб-сторінок, оснащену таким плагіном, його інтернет-браузер безпосередньо підключить його до серверів Facebook, Twitter, LinkedIn, ВКонтакте, Google+ або Youtube. Плагін буде передавати на сервер дані про те, які саме веб-сторінки веб-сайту http://musician.ua відвідувач переглядав. При використанні будь-яких функцій плагіну, ця інформація також буде синхронізована з обліковим записом відвідувача на Facebook, Twitter, ВКонтакте, Google+ або Youtube. Більш детальну інформацію про збір і використання даних мережами Facebook, Twitter, ВКонтакте, Google+ або Youtube, а також про права і можливості щодо захисту персональних даних в даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на сайтах Facebook, Twitter, LinkedIn, ВКонтакте, Google+ або Youtube.

Конкурси та акції

Наш сайт іноді розміщує повідомлення про наші промо-акції, й іноді ми можемо дозволити Вам зареєструватися онлайн. Беручи участь в акції ви надаєте однозначну згоду на безкоштовне використання вашого імені, прізвища, фотографії, інтерв’ю або інших матеріалів про вас з рекламною метою, у тому числі право публікації вашого імені та фотографії у засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв’ю зі ЗМІ. Таке використання не компенсується (не оплачується).

Треті сторони, що надають послуги

У процесі роботи ми звертаємося до інших компаній та осіб, які виконують багато функцій. Наприклад, виконання та доставку замовлень, надання підтримки споживачів, замовляємо в певних агенцій адміністрування промо-кампаній, аналіз даних,. Ці агенції можуть мати доступ до особистої інформації, якщо це необхідно для виконання їхніх функцій, однак їм заборонено використовувати особисту інформацію з іншою метою, ніж та, яка зазначена в нашій Політиці конфіденційності та в нашому Положенні про обробку і захист персональних даних, і ми вимагаємо від них дотримання конфіденційності.

Загальна інформація стосується таких аспектів, як кількість відвідувачів сайту, на які сторінки вони заходять, яку інформацію завантажують, тип веб-браузера та операційна система, яку вони використовують, назва провайдера інтернет-послуг, тощо. Коли Ви заходите на наш сайт, ми автоматично отримуємо цю інформацію та узагальнюємо з подібними даними про інших відвідувачів. Збираючи таку інформацію, ми аналізуємо, як краще пристосувати наш веб-сайт до потреб відвідувачів.

Розголошення та передача даних

Ми не продаємо, не передаємо та не розголошуємо особисту інформацію, яку отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без Вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо особисту інформацію лише у випадках визначених чинним законодавством України, а також:

  1. Ми розкриємо інформацію в випадку запобігання злочину або завдання шкоди нам або третім особам;
  2. Ми розкриємо інформацію третім особам, що надають нам підтримку та послуги за допомогою яких Ви отримуєте Ваше замовлення.

Може статися, що ми надамо загальну інформацію про наших відвідувачів (наприклад, відсоток відвідувачів сайту жіночої та чоловічої статі) рекламним агенціям, бізнес партнерам, спонсорам та іншим третім сторонам, щоб налаштувати або розширити зміст і рекламу на нашому сайті для наших споживачів. Ми також можемо збирати дані з файлів веб-реєстрації (таких як Ваш веб-браузер, операційна система, відвідані сторінки тощо), щоб зрозуміти, як відвідувачі подорожують сайтом, та які його сторони є найпопулярнішими.

Оновлення цього попередження

Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї політики в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь-ласка, час від часу переглядайте Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни та оновлення. Усі зміни до цієї Політики конфіденційності набувають чинності з моменту їх публікації. Коли ви робите замовлення, берете учать в акції, дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами, ви погоджуєтесь з новими умовами Політики конфіденційності в редакції, що діє на цей момент. У випадку визнання недійсною або нездійсненною будь-якої частини даної Політики конфіденційності, інші її частини будуть залишатися чинними.

Умови користування сайтами http://musician.ua та його субдоменів

  1. Загальні положення

    ФО-П "Устинов Є.Є.", (далі Виконавець та/або Компанія) публікує даний Публічний договір (Угоду і/або Оферта) про надання послуг на інтернет-ресурсах Виконавця.

    Відповідно до статті 633 Цивільного Кодексу України (ЦК України) дану Угоду є публічним договором, і в разі прийняття (акцепту) викладених нижче умов будь-яка дієздатна фізична або юридична особа (далі Користувач) зобов'язується виконувати умови цієї Угоди.

    У даній оферті, якщо контекст не вимагає іншого, нижченаведені терміни мають такі значення:
  • Оферта - публічна пропозиція Виконавця, адресована будь-якій фізичній та/або юридичній особі, укласти з ним Публічний договір про надання послуг на умовах, що містяться в цій Угоді, включаючи всі його додатки;
  • Акцепт - повне прийняття Користувачем умов Угоди;
  • Виконавець - ФО-П "Устинов Є.Є.";
  • Сайт/и - http://musician.ua (далі по тексту - Сайт та / або Сайти);
  • Користувач - будь-яка дієздатна фізична або юридична особа, яка прийняла умови даної Угоди і користується послугами Компанії;
  • Товар - будь-який матеріальний і нематеріальний об'єкт;
  • Послуга - будь-яка операція, що не є постачанням товарів, пов'язана з наданням сервісу, для задоволення особистих потреб замовника;
  • Послуги/сервіси Musician.ua - будь-які платні і безкоштовні послуги, надані Виконавцем за допомогою Сайтів (наприклад, в тому числі, але не виключно, всіх його можливостей, тексту, даних, інформації, програмного забезпечення, графіків або фотографій, малюнків і т .буд. і т.п.), а також будь-яких інших послуг, що надаються Компанією за допомогою сервісів Сайтів.
  • Обліковий запис / аккаунт / особистий кабінет - електронний кабінет Користувача в функціональній системі Сайтів, за допомогою якого він може керувати своїми оголошеннями на Сайтах, здійснювати замовлення на Сайтах;
  • Реєстрація - прийняття Користувачем оферти на укладення цієї Угоди та процедура, в ході якої Користувач методом заповнення відповідних форм Сайту надає необхідну інформацію для використання сервісів Сайту.
  • Персональні дані - це відомості, чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка за їх допомогою ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

    Якщо Користувач не згоден з цими умовами повністю або частково, Виконавець просить його покинути Сайт/и. Справжні умови регулюють використання Користувачем Сайтів і послуг, Послуг Musician.ua. Використання Послуг Musician.ua означає, що Користувач ознайомлений з цією Угодою, розуміє і приймає його умови.

    Починаючи використовувати будь-який Сервіс Сайтів, або пройшовши процедуру реєстрації, Користувач вважається прийнявшим умови Угоди в повному обсязі, без всяких застережень і винятків. У разі незгоди Користувача з якими-небудь з положень цієї Угоди, Користувач не в праві використовувати Сервіси Сайтів.

    Цим, Компанія пропонує Користувачам мережі Інтернет використовувати свої сервіси на умовах, викладених в цій Угоді.

    Компанія пропонує Користувачеві Послуги з використання Сайтів для пошуку і покупки товарів, для розміщення інформації про товари (послуги) з метою, у тому числі, але не виключно, подальшої покупки або продажу різних товарів і послуг іншими Користувачами.

    Всі угоди укладаються між Користувачами безпосередньо. Таким чином, Компанія не є учасником угод користувачів, а лише надає комунікаційну торговельну платформу для розміщення оголошень.

    Розміщення оголошень

    Користувач отримує право розміщувати оголошення на Сайтах після заповнення спеціальної форми із зазначенням параметрів пропонованих товарів або послуг.

    Користувач також має право зареєструватися на сайті з метою отримання додаткових сервісів, заповнивши формуляр із зазначенням дійсної електронної адреси, до якої має доступ тільки Користувач, вибраного пароля, а також інших даних, необхідних для реєстрації. Після цього Користувач отримує електронний лист з підтвердженням успішної реєстрації.

    Використання можливостей і сервісів Сайтів, як зареєстрованими так і незареєстрованими Користувачами означає прийняття зобов'язань слідувати правилам і інструкціям по користуванню Послугами Musician.ua.

    Користувач несе відповідальність за всі дії з використанням його електронної адреси і пароля для входу на сайт

    Користувач зобов'язується зберігати конфіденційність переданого йому пароля і не розкривати його третім особам.

    Користувач зобов'язаний негайно змінити дані для входу на Сайти, якщо у нього є причини підозрювати, що його електронна адреси і пароль, які використовуються для входу на Сайти, були розкриті або можуть бути використані третіми особами.

    Користувач, що розміщує оголошення про продаж товарів або послуг на Сайті, зобов'язується розмістити інформацію про них відповідно цією Угодою та інструкціями, представленими на Сайті, і надати точну і повну інформацію про товар або послуги й умовах їх продажу. Розміщуючи інформацію про товар або послугу, Користувач підтверджує, що він має право продавати цей товар або надавати дану послугу відповідно до вимог законодавства країн, в яких вони реалізуються

    Користувач гарантує, що пропоновані ним товари/послуги відповідають нормам якості, встановленим законодавством країн, для яких вони реалізуються і вільні від домагань третіх осіб

    Користувач гарантує, що пропоновані їм послуги, у разі якщо надання їх вимагає спеціального дозволу, будуть здійснені відповідно до вимог законодавства країн, спеціальні органи яких будуть уповноважені здійснювати нагляд за такою діяльністю користувача

    Користувач зобов'язаний ретельно перевірити всю інформацію про товари і послуги, розміщених ним на Сайтах, і, у разі виявлення невірної інформації, додати необхідні відомості в опис товару або послуги. Якщо це неможливо, виправити невірну інформацію, анулювавши оголошення і повторно розмістивши інформацію про товар або послугу

    Компанія має право перемістити, завершити або продовжити термін демонстрації товару або послуги Користувача з технічних причин, що знаходяться під контролем або поза контролем Компанії. Сайт має право припинити демонстрацію оголошення, якщо Користувач зареєстрував товар або послугу, з порушенням умов цієї Угоди або діючого законодавства

    Користувачу заборонено:

- Публікувати однакові оголошення з однієї і тієї ж адреси електронної пошти;

- Публікувати схожі за змістом оголошення,  в яких очевидно, що оголошення стосується того самого товару, чи послуги;

- Дублювати однакові оголошення з різних адрес електронної пошти;

- Публікувати оголошення в рубриці, яка не відповідає змісту оголошення;

- Публікувати оголошення, описи товарів і послуг/ чи заголовки / фотографії яких є непов'язаними одне з одним і вони є нечитабельними;

- Публікувати одне оголошення з пропозицією кількох товарів і послуг одночасно;

- Вставляти в оголошенні посилання на ресурси, які містять шкідливі елементи або посилання на головну сторінку сайту/сайтів;

- Оголошення повинні відповідати географічній області і місту, обраної у відповідних функціональних налаштуваннях Сайтів.

- Дозволяється розмістити одне оголошення щодо одного конкретного предмета, об'єкта майна, вакансії, послуги.

- Оголошення можуть проходити вибіркову модерацію, пост або премодерацію представниками Компанії.

- Забороняється розміщувати оголошення, що рекламують продаж:

  • спиртних напоїв;
  • сигарет і тютюнової продукції;
  • наркотиків;
  • порнографічних матеріалів або предметів;
  • фармакологічних продуктів, медикаментів, наркотичних речовин; вкраденого майна, та будь-яких, добутих незаконним способом товарів;
  • предметів, що представляють небезпеку для життя і здоров'я істот/людей/тварин;
  • неіснуючих товарів;
  • людських органів та органів тварин;
  • спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації;
  • державних нагород; персональних документів, а також бланків цих документів;
  • баз даних;
  • вогнепальної, холодної, травматичної зброї, а також боєприпасів і комплектуючих до них;
  • спеціальних засобів активної оборони, що застосовуються правоохоронними органами; іклів моржа, бивнів слона і мамонта (які не є складовою частиною виробу), а також дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння не в виробі;
  • рідкісних і заборонених до продажу тварин, будь-яких інших заборонених відповідним законодавством товарів і послуг.

    Адміністрація та модератори Сайту (представники Компанії) вправі:

- Вносити в текст оголошення Користувача правки, що стосуються орфографії та пунктуації, які не впливають на загальний зміст оголошення;

- Переносити оголошення в інші рубрики Сайтів у разі виявлення більш придатної рубрики для їх розміщення;

- Відмовити в публікації оголошень, якщо вони не відповідають тематиці вибраних розділів, або порушують цю Угоду, а також обмежувати кількість оголошень від одного Користувача з метою зручності користування Сайтами без пояснення причин.

- Не допускається вказівка некоректних характеристик предмета пропозиції в оголошенні. У тому числі вказівку ціни, що не відповідає фактичній ціні реалізації товару або послуги. Ціна повинна бути вказана повністю за весь товар або послугу.

- Тема оголошення повинен відповідати тексту самого оголошення і не повинна містити контактну або персональну інформацію про Користувача (телефон, електронні адреса, адреса інтернет-ресурсу).

- Фото, яке демонструє товар / послугу, пропоновані Користувачем до продажу, повинно відповідати заголовку і тексту оголошення.

- Щоб полегшити взаємодію між Користувачами, Компанія може встановлювати обмежений доступ до контактної інформації інших користувачів. Право використання відомостей, наданих іншими Користувачами, обмежується цією Угодою.

- Компанія не несе відповідальності за зміст оголошень або гіперпосилань на ресурси, зазначені в описі оголошень користувачів.

- Предметом оголошень можуть бути товари або послуги, реалізація яких не заборонена і не обмежена відповідно до законодавства країни, в яких вони реалізуються, а також не суперечить даній Угоді.

  1. Причини видалення оголошень

Оголошення Користувача може бути видалено Компанією з причини порушення Користувачем умов цієї Угоди, а також з наступних причин:

  • У даного Користувача вже є на Сайті активне аналогічне оголошення з рекламою цього товару / послуги;
  • Інформація, що міститься в оголошенній інформації суперечить даним Правилам публікації оголошень та / або законодавству;
  • Інформація, що міститься в оголошенні помилкова;
  • Заголовок оголошення не містить інформацію про пропонований товар / послугу;
  • Заголовок оголошення містить повторювані знаки оклику та питання, багатокрапки та інші повторюванні знаки і символи;
  • Заголовок або коментар до фотографії містять посилання на Інтернет-ресурси;
  • Фотографія не має очевидної смислового зв'язку з текстом їх оголошення або не служить меті адекватно проілюструвати текст оголошення;
  • Фотографія містить абстрактні малюнки;
  • Фотографія містить яку-небудь рекламну інформацію (посилання на сайт, e-mail, номер телефону, Skype, IСQ, ID в соцмережах, ID інших месенджерів і подібне);
  • Фотографія поганої якості, зображуваний предмет невиразний;
  • Оголошення подано в рубрику, яка не відповідає змістом поданого оголошення.
  1. Права і обов`язки сторін

    Усі об'єкти, доступні за допомогою Сервісів Musician.ua, у тому числі елементи дизайну, текст, графічні зображення, ілюстрації, відео, програми для ЕОМ, бази даних, музика, звуки та інші об'єкти, а також будь-який контент, розміщений на сервісах Сайтів, та власне, на Сайтах, є об'єктами виключних прав Компанії, Користувачів і інших правовласників

    Використання контенту, а також будь-яких інших елементів сервісів можливо тільки в рамках функціоналу, пропонованого тим чи іншим сервісом Сайтів. Ніякі елементи Сервісів Сайтів, а також будь-який контент, розміщений на Сайтах, не може бути використаним іншим чином без попереднього дозволу правовласника. Під використанням маються на увазі, в тому числі, але невиключне: відтворення, копіювання, переробка, пере обробка, поширення матеріалів без вказання адреси джерела (Сайту/Сайтів) і т.д

    Щоб надати Компанії право публікувати відомості, надані Користувачем, Користувач надає Компаніі діюче повсюдно, безстрокове, безвідкличне, невиключне, субліцензійне право використання, публікації, збору, демонстрації, копіювання, дублювання, відтворення щодо авторських прав, публікацій та баз даних, яке має Користувач , а також щодо наданих їм відомостей, зображень і фотографій на всіх відомих або не знаних інформаційних носіях. Перераховані вище права надаються Компанії безоплатно та безстроково. При цьому Користувач зберігає всі права власності на утримання розміщуваної в оголошенні інформації. Крім перерахованого вище, Користувач надає право на доступ до розміщеної ним інформації всім користувачам Сайтів

    Скориставшись Сервісами Сайтів, Користувач підтверджує, що несе виключну відповідальність за зміст розміщених ним оголошень, а також володіє всіма необхідними правами, ліцензіями, дозволами на розміщення інформації в оголошенні на Сайтах, включаючи без обмежень всі патенти, товарні знаки, комерційні таємниці, авторські права, або ж має відповідне письмове згоду, ліцензію або дозвіл всіх ідентифікованих в оголошенні осіб і компаній для використання їх імен чи зображень.

    Розміщуючи на Сайті оголошення із зображеннями без знака охорони авторського права Користувач погоджується з використанням зображення та/або його частини в інтересах Компанії без виплати винагороди.

    Користувач зобов'язується:
  • Не вживати ніяких дій, які можуть призвести до непропорційно великого навантаження на інфраструктуру Сайтів;
  • Не застосовувати автоматичні програми для отримання доступу на Сайти без письмового дозволу Компанії;
  • Не перешкоджати і не намагатися перешкоджати роботі та іншої діяльності на Сайтах; а також не перешкоджати дії автоматичних систем або процесів, а також інших заходів, з метою перешкодити або обмеження доступу на Сайти;
  • Не використовувати відомості, надані іншими Користувачами, в інших цілях, крім як для здійснення угоди безпосередньо з цим Користувачем, без письмового дозволу іншого Користувача. На даний пункт Угоди не включені персональні дані Користувача, які останній надає Компанії при реєстрації.

    Користувачеві забороняється:
  • Обговорення дій модераторів і адміністрації Сайту іншим чином, окрім як за допомогою електронного листування з модераторами/адміністратором сайту/онлайн консультацією (представниками Компанії);
  • Використання імен користувачів, схожих на імена інших користувачів, з метою видати за них себе і писати повідомлення від їх імені.

    Компанія може заборонити Користувачеві доступ на Сайти, якщо Користувач порушує умови цієї Угоди. Факт порушення вважається підтвердженим, якщо Користувач був оповіщений адміністрацією Сайтів про ведення діяльності, що порушує правила Сайтів і прав третіх осіб. Компанія залишає за собою право в будь-який момент видалити або відключити акаунт Користувача (доступ користувачеві), а також видалити всі розміщені оголошення Користувача, залишивши попереднє повідомлення Користувача про таке відключення на свій розсуд, і не несучи при цьому відповідальність за свої дії перед Користувачем і третіми особами

    Компанія вправі передати Сайти зі всіма його сервісами і змістом, включаючи особисту інформацію користувачів, своєму правонаступнику за договорами чи інших підстав. Передача і повідомлення користувачів про таку передачу здійснюється відповідно до вимог чинного законодавства України.

    5. Обмеження відповідальності Компанії

    Скориставшись сервісами Сайтів, Користувач підтверджує свою згоду з тим, що він використовує Сайти та його Сервіси на свій страх і ризик, оцінює і несе всі ризики, пов'язані з використанням розміщених на сайтах оголошень, а Компанія, у тому числі її керівництво, співробітники і агенти, які не несуть ніякої відповідальності за зміст розміщених на Сайті оголошень, за будь-які збитки і втрати, що стали результатом використання розміщених на сайті оголошень відповідальності не несуть.

    Компанія не є організатором/ініціатором угоди між Користувачами або її стороною. Сайт є комунікаційною платформою, яка надає можливість Користувачам розміщувати для реалізації, продавати і купувати дозволені законом товари і послуги в будь-який час, звідки завгодно і за будь-якоюціною.

    Компанія не може контролювати достовірність розміщується користувачами в оголошеннях інформації. Компанія не несе відповідальності за будь-які збитки, заподіяну в результаті вчинення правочину або неналежної поведінки будь-якої зі сторін угоди.

    Компанія не несе відповідальності за поведінку користувачів або за пропоновані ними товари / послуги, зазначені в розміщуваних оголошеннях. Усі суперечки та конфлікти між Користувачами вирішуються ними самостійно без залучення Компанії.

    Якість, безпека, законність і відповідність товару або послуги їх опису, а також можливість Користувача продати або придбати товар / послугу знаходяться поза контролем Компанії.

    Компанія закликає користувачів дотримуватися обережності і зберігати здоровий глузд при користуванні послугами Сайтів. Користувач повинен взяти до уваги, що його контрагент може бути неповнолітнім або видавати себе за іншу особу. Використання послуг Компанії передбачає, що Користувач усвідомлює і приймає ці ризики, а також погоджується, що Компанія не несе відповідальності за дії або бездіяльність з боку Користувача.

    Користувач не може робити висновок, що пропозиція, продаж і придбання будь-якого товару або послуги є дійсним і легальним виходячи з факту розміщення, продажу та придбання товару або послуги на Сайтах. Компанія не несе відповідальність за завершення угоди Користувачами Сайтів. Користувач приймає на себе повну відповідальність за свої дії.

    Якщо у Користувача виникають претензії до іншого Користувача в результаті використання останнім послуг Сайту, Користувач погоджується пред'являти ці вимоги самостійно і без втручання з боку Компанії, а також звільняє Компанію (поряд з її дочірніми компаніями, афілійованими особами, службовцями, директорами, уповноваженими і співробітниками) від усіх вимог, зобов'язань, компенсацій по відшкодуванню збитку, збитків, витрат і витрат, включаючи адвокатські гонорари, відомих або невідомих, що виникли в результаті або у зв'язку з такими вимогами.

    Бездіяльність з боку Компанії в разі порушення Користувачем або іншими користувачами положень Угоди не позбавляє Компанію права застосовувати відповідні дії на захист своїх інтересів пізніше, а також не означає відмови Компанії від своїх прав у випадку здійснення в подальшому подібних або схожих порушень.

    Компанія не несе відповідальності за невиконання або утруднення у виконанні зобов'язань за надання доступу до Сайтів через непередбачених обставин непереборної сили, наслідків яких не можна уникнути або подолати (таких як рішення влади, трудові спори, нещасні випадки, обриви в загальній системі комунікацій і т.д.).

    Компанія не несе відповідальності за несправності в роботі Сайтів, викликані технічними перебоями в роботі обладнання та програмного забезпечення.

    Ні за яких умов Компанія, її керівництво, співробітники і агенти, які не несуть відповідальності за прямий, непрямий, випадковий, спеціальний збиток і штрафні збитки в результаті використання Сайтів і його сервісів Користувачем, включаючи без обмеження випадки, в яких шкода стала результатом використання або неправильного використання Сайтів і його сервісів.

    Ніщо в Угоді не може розумітися як встановлення між Користувачем і Компанією агентських відносин, відносин товариства, відносин по спільній діяльності, відносин особистого найму, або якихось інших відносин, прямо не передбачених Угодою.

    Термін дії Угоди і припинення надання Послуг

    Ця Угода набирає чинності з моменту початку використання Користувачем будь-якого Сервісу Сайту або з моменту реєстрації Користувача на Сайті і діє безстроково.

    Користувач має право припинити свою реєстрацію на Сайті в односторонньому порядку, без попереднього повідомлення про це Компанії та пояснення причин.

    Розірвання Угоди з боку Компанії може статися у разі порушення положень цієї Угоди, нанесення будь-якої шкоди Компанії, у тому числі її репутації, або користувачам Сайтів;

    Внесення змін до Угоди

Угода може бути змінена Компанією без будь-якого спеціального повідомлення, нова редакція Угоди вступає в силу з моменту її розміщення в мережі Інтернет, якщо це не передбачено новою редакцією Угоди.

Інші Умови

Системні повідомлення Сайтів, що відносяться до оголошень Користувача, доставляються за електронною адресою, наданому Користувачем при розміщенні оголошення на Сайтах.

Інформаційні повідомлення, призначені для широкого кола Користувачів, публікуються на сайт і / або розсилаються за електронними адресами Користувачів, що підтвердили свою згоду на отримання таких повідомлень в процесі публікації оголошень / реєстрації на відповідному Сайті.

При виникненні між Сторонами суперечок і розбіжностей за цією Угодою або у зв'язку з ним Сторони зобов'язуються вирішувати їх шляхом переговорів. Якщо які-небудь спори, розбіжності або вимоги, що виникають з цієї Угоди, або у зв'язку з ним, у тому числі, що стосуються його виконання, порушення, припинення або недійсності, не можуть бути вирішені шляхом переговорів, то ці суперечки розглядається відповідно до чинного законодавства України.

Фільтр
Знайдено 5 
Видалити список

Ви точно хочете назавжди видалити цей список бажань?

Для того, щоб додати товар до списку "Обрані", Вам потрібно